AKVAREL
7.-9. juni

Akvarel er magisk. Lær at styre den – og at slippe kontrollen og lade farverne flyde. Du afprøver klassiske og eksperimenterende teknikker og får rutine i at blande farver.

Gennem kurset lærer du også, hvordan man kommer ind i et godt ”flow”. Når man maler akvarel kan man – med lidt øvelse – være i en næsten meditativ tilstand, hvor tid og sted forsvinder, og man bare er i nuet. Flow betegner egentlig noget, der flyder – og dét gør at man får utroligt meget forærende i akvarel, med alle de smukke mønstre som opstår af sig selv.

Akvarellens tekniske side er faktisk ret svær, men du lærer de vigtigste teknikker at kende i enkle, overskuelige trin. Skridt for skridt lærer du at male forskellige ting som dyr, planter, landskaber og mennesker. Akvarel er også godt til mere abstrakte, personlige udtryk, hvor farverne flyder frit på papiret. På kurset får du de rette teknikker og materialer, så du kan fordybe dig i processsen og få udtryksfulde farver og penselstrøg.

INFO

Underviser: Anne Skole Overgaard

Tider: Fredag 18-21, lørdag og søndag 10-14.30, i alt 12 timer

Der er 7 pladser på kurset og god tid til den enkelte.

Pris: 1850 kr.

Introduktionstilbud: 1500 kr.
Betales når du har fået mail med bekræftelse.
Du får besked om betalingsmåde.

Tilmelding: ahojlund@me.com

Materialegebyr: 100 kr. Måske har du allerede akvarelmaterialer selv. Tag det gerne med som supplement. Og tag madpakke med. Der er kaffe og te.

Sted: Bjørnsonsvej 100, 1. sal, 2500 Valby
S-tog: Sjælør St. eller København Syd
Parkering på Bjørnsonsvej er kun mulig for cykler.






2683