AKVAREL – Flow og fordybelse
7.-9. juni

Akvarel er magisk. Lær at styre den – og at slippe kontrollen og lade vandet flyde. Du afprøver klassiske og eksperimenterende teknikker og får rutine i at blande farver.

Gennem kurset lærer du også, hvordan man kommer ind i et godt ”flow”. Når man maler akvarel kan man – med lidt øvelse – være i en næsten meditativ tilstand, hvor tid og sted forsvinder, og man bare er i nuet. Flow betegner egentlig noget, der flyder – og dét gør akvarel … i en sådan grad, at der er umuligt at bestemme 100% hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Akvarellens tekniske side er faktisk ret svær, men vi tager de vigtigste teknikker i nogle enkle øvelser – og så øver vi os også i at gribe alle de ”fejl” der altid sker, når man maler akvarel. Vi arbejder i en åben proces, hvor farverne selv er med til at bestemme, hvilken retning maleriet skal bevæge sig i. Akvarel giver nemlig én ”gaver” – ind imellem også ”hadegaver” : )

INFO

Underviser: Anne Skole Overgaard (www.anneskole.dk)

Tider: Fredag 18-21, lørdag og søndag 10-14.30, i alt 12 timer

Der er 7 pladser på kurset og god tid til den enkelte.

Materialer (papir, farve, pensler) er på dette kursus inklusiv, derfor er kurset 100 kr. dyrere end de andre. Har du i forvejen akvarelfarver, pensler eller akvarelpapir, så tag det endelig med, så kan vi sammen se på, om du har det nødvendige, så du bagefter kan arbejde videre med de ting, du lærer på kurset.

Tag madpakke med. Der er kaffe og te.

Pris: 1950 kr.
Betales når du har fået mail med bekræftelse.
Du får besked om betalingsmåde.

Tilmelding: ahojlund@me.com

Sted: Bjørnsonsvej 100, 1. sal, 2500 Valby
S-tog: Sjælør St. eller København Syd
Parkering på Bjørnsonsvej er kun mulig for cykler.

2683